الإعلانات

ATTENTION TO ALL INTERNATIONAL POSTGRADUATE STUDENTS (EMGS)

التاريخ : 10 October 2016

المحرر : WebMaster

الفئة : Announcements

PLEASE BE INFORMED THAT THERE WILL BE A BRIEFING ON IMMIGRATION MATTERS FROM IMMIGRATION DEPARTMENT AND EMGS FOR INTERNATIONAL POSTGRADUATE STUDENTS AS FOLLOWS:

13TH OCTOBER 2016 (THURSDAY)

9.00AM – 1.00PM

EXPERIMENTAL HALL, LEVEL 3

YOU’RE REQUIRED TO ATTEND THE PROGRAMME

sar, 0ct 2016