الإعلانات

CONGRATULATION TO MTE 2021 GOES VIRTUAL WINNERS

التاريخ : 08 April 2021

المحرر : Siti Nur Nazeha Bt Saiffuddin Zuhri

الفئة : Announcements

ASSALAMU'ALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH

ALL PRAISE TO ALLAH

ON BEHALF OF THE UNIVERSITY,

THE RESEARCH MANAGEMENT CENTRE – INNOVATION AND COMMERCIALIZATION UNIT (RMC-INC) WOULD LIKE TO CONGRATULATE

ALL OF OUR PARTICIPANTS FOR SUCCESSFULLY WINNING AN AWARD IN THE MALAYSIA TECHNOLOGY EXPO (MTE) GOES VIRTUAL 2021.

GOLD-CONGRATULATION POSTER.jpg

SILVER-CONGRATULATION POSTER.jpg

BRONZE-CONGRATULATION POSTER.jpg

A TOTAL OF FIVE (5) PARTICIPANTS WERE SELECTED BY INDUSTRY AND ACADEMIC EXPERTS TO PARTICIPATE IN MTE 2021 GOES VIRTUAL, WHERE TWO (2) RESEARCHERS HAVE WON GOLD. TWO (2) RESEARCHERS HAVE WON SILVER AND ONE (1) RESEARCHER HAS WON BRONZE. THIS IS THE FIRST TIME FOR ALL PARTICIPANTS TO PARTICIPATE IN MTE EXHIBITION.

THE RMC PRAYS TO ALLAH (S.W.T) FOR HIS GRACE TO GUIDE US IN ALL OUR ENDEAVORS TO WORK SINCERELY FOR THE BETTERMENT OF THE MUSLIM UMMAH.

AN ANNOUNCEMENT BY

RESEARCH MANAGEMENT CENTRE

INTERNATIONAL ISLAMIC UNIVERSITY MALAYSIA