Announcements

Announcements

PELAWAAN PERYERTAAN PERCUMA BAGI KULIAH POSTGRADUATE RAMADAN

PELAWAAN PERYERTAAN PERCUMA BAGI KULIAH POSTGRADUATE RAMADAN

Date : 13 April 2021

Reported by : Rohani Karim

Category : IIUM Community


Share

PELAWAAN PERYERTAAN PERCUMA BAGI KULIAH POSTGRADUATE RAMADAN.

 

Adalah dimaklumkan bahawa Malaysian Postgraduate Workshop Series (MPWS) akan mengadakan Kuliah Postgraduate Ramadan yang akan berlangsung sepanjang bulan Ramadan ini. Terbuka kepada semua penyelidik, ahli akademik dan pelajar pascasiswzah (Master dan PhD) serta pelajar tahun akhir sarjana dari agensi-agensi kerajaan, Institusi Pengajian Tinggi Antarabangsa ataupun sektor swasta.

 

2. Objektif penganjuran Kuliah Postgraduate Ramadan ini adalah untuk memberi bimbingan kepada bakal pelajar tentang pendedahan teknik penulisan dan membantu pelajar pascasiswazah yang baru mendaftar dalam pengajian dalam misi melancarkan kerja penyelidikan mereka supaya dapat disiapkan dalam masa yang dirancang.

 

3. Berikut adalah butiran Kuliah Postgraduate Ramadan

 

Tarikh: 13 April – 9 Mei 2021

Masa: 10.00  pagi - 11.30 pagi

Tempat: Secara Online menggunakan Webex/Zoom

Medium: Bahasa Melayu

 

4. Sehubungan itu, kami ingin menawarkan peryertaan percuma kepada pascasiswazah UIAM  seramai 100 pelajar untuk menyertai Kuliah Postgraduate.Ramadan Pendaftaran ini terbuka kepada pelajar dan staff. Pihak universiti perlu mengisi borang pendaftaran pelajar bagi Kuliah Postgraduate Ramadan ini. Pendaftaran boleh dibuat di website kami  http://bit.ly/kuliahpascasiswazahramadanuniversiti

 

5. Akhir sekali, kesudian menerima pelawaan peryertaan ini, amatlah kami hargai dan dahului dengan ucapan ribuan terima kasih. Sekiranya ada pertanyaan, boleh hubungi Noor Adila Binti Adinan di talian 012-7273420 atau 03-89127212.

 

Sekian, Salam Hormat

 

“Malaysia’s #1 Postgraduate Training Provider”